Våren är härVi vandrar längs gränsen mellan provinserna Granada och Axarquia och hittar en nyordnad led ner mot fina Playa Cañuelo. Det är inte långt, en dryg kilometer, men brant. Vi belönas med frisk blomstring, fina vyer och ett möte på närhåll med en gracil bergsget. Väl nere vid vår favoritplats längst bort på stranden tar vi ett uppfriskande dopp och njuter sedan ljudet av vågor, doften av hav och tusen tusen andra intryck.  Sommartid går här skyttelbussar och när det är dags för oss att ta oss upp igen är det inte utan att vi saknar dem.

En ny Chiringuito/bar har tillkommit, denna är öppen året runt. Vi njuter en öl och kan konstatera att vi nu är i Axarquia, dit även Nerja hör, vi får nämligen ingen gratis tapa till drinken, vilket det är lag på i Granada.

Playa Cañuelo  är en av våra absoluta favoriter och kan varmt rekommenderas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *