Kitty Harri Sculpture Garden

imageimage

 

 

 

 

 

För den som ännu inte upptäckt denna pärla, finns en fantastisk park och konstutställning att besöka: Kitty Harri Sculpture Garden, 20 min med bil eller taxi från Almuñécar. Även bilturen upp i bergen är en upplevelse!

Vi välkomnades av Kitty och Nick med en engagerad  introduktion till park och konst. Fantastiska vyer, varierande och överraskande konstverk, en härlig utflykt, hit åker vi fler gånger!
Öppet söndagar 10 – 16 och efter överenskommelseimage
Kurser i bland annat mosaik och skulptur ges också.  Hemsida: http://www.kittyharri.com/

Wonderful Sculpture garden to discover, only a short drive/taxi ride from Almuñécar.  Kitty Harri and Nic welcomes you to a tapa and a friendly introduction to the park and the art. Beautiful views to mountain and sea. Kitty also gives workshops. Open Sunday’s 10 – 16 and on appointment.  image

3 thoughts on “Kitty Harri Sculpture Garden”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *