Lunch with a view – En lunch med utsikt

Restaurante El MiradorRestaurante El Mirador Cotobro Almunecar, along the N-340 into Almunecar coming from the west. 
How about this lunch view? It took some time before we tried it – and were we pleased!The local restaurant ”El Mirador” offers both tasty chicken and a little something for the eyes. Mediterranean cooking, home made food. Try their ”pollo a la plancha”. Sitting on the narrow balcony, all of Almunecar at our feet, is breathtaking and simply marvelous!

Vad sägs om den här vyn medan lunchen avnjuts?Restaurante El Mirador Cotobro Almunecar, längs N-340 mot Almunecar västerifrån. Det tog ett tag innan vi provade, men maten var utmärkt och utsikten svindlande, särskilt från den smala balkongen. Restaurangen kan varmt rekommenderas! Hemlagad medelhavsmat, dagens meny till överkomligt pris. Prova deras ”pollo a la plancha”.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *